Kwaliteit staat bij ons centraal! Niet alleen gedurende de teelt, maar ook in het aflevertraject na de teelt. Zorgvuldig rooien, bewaren, verpakken en laden moeten voorkomen dat een boom of plant na het rooien door bijvoorbeeld indroging of beschadiging niet aanslaat of niet goed doorgroeit op de uiteindelijke groeiplaats. Voor de beste kwaliteit bent u bij Boomkwekerij Rendering aan het juiste adres.

Scherpe prijzen

Jaarlijks brengen we een catalogus uit met daarin richtprijzen voor een gangbaar standaard assortiment. Voor plantlijsten maken wij graag voor u een passende offerte.

Duurzame productie

Door te zorgen voor een goede balans in bodem met een optimaal bodemleven groeit het gewas rustig en gezond, waardoor chemische gewasbescherming tot een minimum beperkt kan worden. Gewasbescherming wordt preventief gedaan met vaak biologische plantversterkers.

Gedurende het voorjaar en de zomer worden bij laanbomen tonkinstokken gezet, gesnoeid, aangebonden en de koppen gezet.

Onze productiewijze voldoet aan de eisen/criteria van Milieukeur. Sinds september 2010 voldoen wij aan de eisen van Milieukeur. Milieukeurgecertificeerde producten voldoen aan de criteria ‘duurzaam inkopen groenvoorziening’ van de overheid. (Agentschap NL) De grootste winst voor het milieu is het zeer beperkte gebruik van gewasmiddelen.